Alfred Simonis, președintele PSD Timiș, partid aflat în opoziție în județ, a vorbit la Press Alert LIVE, o publicație din zona de vest, despre guvernarea locală, administrată de tandemul Alin Nica&Dominic Fritz.

„Alin Nica îl domină fără probleme pe Dominic Fritz, ba chiar pot spune că îl bagatelizează,” a mai afirmat liderul grupului parlamentar al PSD.

La început, a explicat Simonis, i-a dat girul tinereții lui Fritz, dar aura de cal alb a neamțului ajuns primar i-a dispărut rapid.

“Alin Nica, mult mai experimentat decât Dominic Fritz, chiar primar de comună mică și nedezvoltată, dar vândută foarte frumos, apropo de produse frumos ambalate, îl domină fără probleme, ba chiar pot spune că îl bagatelizează. Atât Alin Nica, cât și funcționarii din primărie, nu-l mai ia nimeni în serios, ăsta e adevărul. Această aură de cavaler pe cal alb a dispărut, iar în acest moment Dominic Fritz îmi pare a fi în corzi, cu un Alin Nica care îl domină și pe dânsul, și coaliția la nivelul județului”, este de părere președintele PSD Timiș.

În foto: Nica și Fritz, la Ziua Națională a României

Articolul precedentGabriela Firea: Testarea pe stadion era periculoasă, vaccinarea pe stradă e cool
Articolul următorRealitatea de lângă tine: Soții Căpățână – Povestea familiei care se zbate pentru copii