Pe surse a apărut informaţia că PSD negociază zilele acestea cu ALDE şi Pro România formarea unei alianţe electorale pentru alegerile locale şi parlamentare de anul acesta. 

În calitate de coordonator al organizației Pro România din Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, fost lider PSD, plecat din partid după ce a pierdut “meciul” cu Liviu Dragnea, a luat parte la un eveniment în cadrul căruia a prezentat o parte din candidații partidului la funcțiile de primar. În acest context, Adrian Țuțuianu a făcut referire și la o eventuală alianță locală cu PSD, precizând că aceasta va fi greu de pus pe picioare deoarece nimeni nu a întreprins nimic în această direcție. El a acuzat un joc de imagine din partea PSD.

„Toată lumea vorbește de alianță dar nimeni n-a făcut nimic concret pentru alianță. Este doar un joc politic de imagine, pentru electorat. Dacă se dorea o alianță ar fi trebuit până acum să existe, să știm despre ce vorbim, să știm cum candidăm”. Ce să faci alianță? Mai sunt 120 de zile pănă în 27 septembrie, data anunțată de premier. (…) Nu cred că se poate face acum. Post-electoral viața ne va obliga pe toți să stăm la masă și să găsim o formulă prin care să facem majorități în CJ și CL-uri”, a spus Adrian Țuțuianu.

Articolul precedentDacian Cioloş e intrigat că Marcel Ciolacu nu l-a dat în gât pe Liviu Dragnea că fuma în birou
Articolul următorFostul senator PSD Sorin Ilieşiu cere maghiarilor din România un moment de reculegere pentru victimele hortiste