Retras la Cornu, Adrian Năstase speră ca bucureştenii să nu lăse capitala ţării pe mâinile lui Nicuşor Dan. 

“Dacă nu ar fi candidat, probabil că imaginea lui ar fi rămas una de legendă, sugerând o persoană capabilă să rezolve toate problemele – atat de dificile – ale Bucurestiului. In momentul in care a decis să candideze, au iesit la lumină toate mizeriile ipocriziei sale. De aceea, nici PNL nu prea il mai sustine. El rămâne “sedus si abandonat”.

Fostul premier a mai oferit trei scenarii pentru motivul candidaturi “inamicului” Băsescu: unul din răzbunare faţă de PNL că nu i-a luat PMP-ul în alianţă, a doua pentru a ţine pe reanimare partidul său şi ultima, ca să facă jocuri economice prin consilierii votaţi. 

“De aceea, dacă iti pasă pe mâinile cui iti lasi orasul, respectând indemnul de la Digi24, voteaz-o pentru un nou mandat la Primăria generală a Bucurestiului, pe Gabriela Firea. In felul acesta, vei da si un vot de neincredere celui care ar fi trebuit să fie impartial ca presedinte al Romaniei si care a devenit un jalnic purtător de cuvânt al PNL in această campanie electorală,” a scris Năstase pe blogul său.

Articolul precedentFratele lui Fane Spoitorul îi face campanie liberalului Ciprian Ciucu
Articolul următorAurelian Bădulescu dezvăluie grupul infracţional organizat al lui Robert Negoiţă