Prezent în studioul unei televiziuni de știri, Adrian Năstase, fostul președinte al PSD, a lansat un atac în rafală asupra foștilor săi colegi, susținând că PSD e în hibernare și că liderii săi așteaptă ca în 2024 să cadă pleașca, fără a-și da seama că și pe partea stângă se poate lansa un partid nou de tip AUR.

“Aşteptarea asta inactivă, cu meditaţii, cu lamentaţii metafizice, cu formule de genul întrebărilor retorice – cum e posibil să? – un partid care nu acţionează, care nu înţelege că în Parlament este în momentul de faţă prizonier şi că practic zbaterea asta este absolut inutilă, cum s-a văzut, de altfel, la buget, nu reuşeşti să transmiţi mesaje şi, în orice caz, nu transmiţi mesaje nici atunci când preiei modelul plângerilor la Înalta Poartă, nu are nicio șansă. Nu ăsta a fost modelul PSD-ului”, a adăugat fostul premier Năstase.

El a mai criticat pierderea identității naționale a partidului, de frica celor de la Bruxelles.

„Dacă nu te ocupi de viitorul candidat nu ai nicio şansă, în mod evident, nici la formarea guvernului, pentru că noul preşedinte va decide viitorul guvern. Este o problemă foarte serioasă şi nu văd nicio mişcare din partea PSD-ului”, a mai afirmat Năstase.

 

Articolul precedentCulisele statului paralel | Ce funcții ocupă copiii foștilor securiști, astăzi
Articolul următorPSD-ul nu va vota legea de mărire a contribuției României la bugetul UE