Şedința de azi CeX al PSD va apostila candidatura lui Nicolae Onţanu pentru sectorul 2 şi a lui Aurelian Bădulescu, la sectorul 3, relevă sursele de presă din interiorul partidului. 

Neculai Onțanu este fostul primar al sectorului 2, fost membru UNPR, actualmente fondator al partidului ADER (Ader la Democrație Educație și Reconstrucție). Onțanu își anunțase deja candidatura la Primărie, susținut de ADER și PPUSL. 

Conform unor sondaje comandate de PSD, Onțanu are un scor asemnănător cu cel al actualului viceprimar, Dan Cristian Popescu, care va candida, cel mai probabil, independent. PSD mizează însă pe voturile pe care le-ar putea câștiga Onțanu de la electoratul social democrat.

La votul politic, PNL conduce în sondaje, la distanță mică de PSD. Liberalii nu vor avea însă candidat la sectorul 2, unde îl vor susține pe candidatul USR, Radu Mihaiu.

Dan Cristian Popescu este foarte puternic susţinut de Rareş Bogdan. Rizea, deputatul fugar, susţinea zilele trecute că europarlamentarul liberal ar avea o casă în Florida, în vecinătate cu a fratelui lui Dan Cristian Popescu, zis Mişu Pricopsitu, fost consilier al lui Ludovic Orban, cel care a jucat în piesa “Miami bici”, difuzat pe Netflix. 

Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei în funcție, va candida la sectorul 3, sector considerat de necâștigat de PSD și PNL. Candidatura lui Bădulescu la sectorul 3 are mai mult scopul de a lovi cât mai puternic, cu un candidat cât mai vocal, în Robert Negoiță, devenit marele dușman al PSD.

Deja Bădulescu a intrat în pielea contracandidatului lui Negoiță. În ultimele postări de pe Facebook l-a criticat dur pe fostul său coleg de partid.

Aurelian Bădulescu şi-a dorit demult să intre într-o cursă electorală, el fiind un soldat disciplinat al partidului, pe a cărui liste a fost mai mereu consilier.

Cei 6 candidați PSD la sectoarele din Capitală vor fi: Daniel Tudorache, Neculai Onțanu, Aurelian Bădulescu, Daniel Băluță, Daniel Florea și Gabriel Mutu.

Cele mai mari şanse de a ajunge din nou primar le are Daniel Băluţă, cu o performanţă de neegalat. A scos cel mai sărac sector din Bucureşti la lumină şi prosperitate. 

Articolul precedentCE MASCA POARTA PREȘEDINTELE?
Articolul următorPrimarul PSD din Giurgiu va candida sub sigla Pro România