“Nu l-am auzit suparat pe domnul Negoiţă pe PNL, care a condus RADET timp de 15 ani până au bagat-o în faliment! Preşedinte de CA, preledinte de AGA, membri în CA, director generali şi adjunci toţi membri PNL! Ani de zile!

Domnul Negoiţă, acum foarte vocal, înainte de alegeri, a tăcut malc! Ba ne mai şi certa, când venea pe la întâlniri, la Primăria Capitalei, că plătim subvenţii prea mari pentru bucureşteni la apă caldă, căldură, transport public şi ne sugera să lăsăm tarifele să crească!

Cinism dus până la limita de sus! Nepăsare faţă de cetăţenii din Bucureşti.

Nu toţi sunt bogaţi, ca el! Nu toţi îşi permit vile şi vacanţe exotice! A propos de vacanţe luxoase, în care şi-a petrecut cu nemiluita timpul: probabil acolo se afla şi când ne luptam noi, cei de la Primăria generală, cu guvernele, să putem prelua Elcen, să-l modernizăm, să investim, să nu mai fie atât de multe avarii.

Din China, Japonia, Dubai, Maldive, Bali sau pe unde mai umblă domnul Negoiţă, în desele lui vacanţa costisitoare, nu se văd adevăratele probleme ale Capitalei. Nu se aude nici chiar când proprii angajaţi de pe vreun şantier sparg câte o ţeavă de termoficare şi se opreşte agentul termic zile în şir. Atunci tac chitic. Nu dau comunicate de presă!”, a declarat Aurelian Bădulescu, unul dintre candidaţii PSD la primăria sectorului 3. 

Articolul precedentCiolacu crede că şi USR va vota Moţiunea de cenzură
Articolul următorDaniel Băluţă închide Piaţa familiei unui comisar anti-drog