Aflat la Cornu, retras din cauza pandemiei, fostul premier PSD, Adrian Năstase, are îndoieli la cum să se poarte cu jderii, noii musafiri nepoftiţi, şi o singură certitudine: e liniştit. STS a achiziţionat noul soft pentru numărarea voturilor. Ştie cine va câştiga viitoarele alegeri parlamentare. 

“Epidemia de coronavirus ne tine “prizonieri” la Cornu. Ne ocupăm de grădină si ne enervăm de cate buruieni au crescut in urma ploilor din ultimile săptămani. Recent, am început să ne împrietenim cu o familie de jderi care se simte foarte bine în podul casei. Aş vrea să întreb ong-urile de protecţie a animalelor cum să ne purtăm cu ei.

În ceea ce priveşte mistreţii care se aleargă prin livezile din Cornu, ştiu răspunsul – cota anuală la vânătoarea de mistreţi este epuizată în Prahova din luna mai, aşa că asteptati anul viitor…

In ceea ce priveste alegerile parlamentare, nu-mi fac griji , ele vor avea loc- se pare că a fost achizitionat softul pentru votul electronic, astfel încât va fi posibil ca STS să fie cel mai important votant”, scrie Adrian Năstase pe blogul său.

Articolul precedentBucureşti-100 de pacienţi noi. Gabriela Firea a numărat doar 10. Demască minciuna
Articolul următorPNL ar putea plăti scump încă o amânare a alegerilor