De n-ar fi de plâns, ar fi de râs. Vicepreședintele PNL Vrancea, Daniel Moroșanu, cunoscut ca fiind și un apropiat al ministrului „Grindă”, a susținut, la 42 de ani, „examenul maturității”.

Absolvent al liceului „Simion Mehedinți” din Vidra, Moroșanu a simțit că e timpul să-și avanseze studiile, iar examenul de Bacalaureat nu fusese până acum pe lista priorităților sale.
Vicepreședintele PNL Vrancea s-a înarmat cu mult curaj și a susținut probele Bacalaureatului, însă, din nefericire pentru el, nu a reușit să obțină o notă de trecere.
Liderul PNL a fost respins la ”examenul maturității” după ce a obținut nota 3.60 la Limba și Literatura Română, relatează România TV.
„Subiectele au fost nici prea-prea, nici foarte-foarte. Am învăţat şi sper să fie bine. Mai am miercuri şi joi, la istorie şi geografie. Nu m-am hotărât dacă în eventualitatea în care iau Bacalaureatul voi urma şi o facultate”, a declarat Daniel Moroşanu, pentru Adevărul, după proba la Limba Română.
Nu se știe dacă PNL-istul își va încerca norocul și în sesiunea din toamnă.

Articolul precedentIMAS: PNL creşte, PSD scade
Articolul următorModificare istorică în legea abuzului sexual! Iată ce pedepse vor lua acum violatorii și pedofilii, dar și cei care propun întâlniri minorilor, pe internet