Liderul deputaţilor social-democraţi, Alfred Simonis, a afirmat, miercuri, că PSD şi ALDE au un scop comun – acela ca nimeni din societate „să nu fie lăsat în urmă”, „aşa cum se întâmplă” de când liberalii se află la guvernare.

Deputaţii ALDE Steluţa Cătăniciu, Anton Anton, Constantin Avram, Daniel Olteanu, Doru Oprişcan şi Varujan Vosganian s-au afiliat, începând de miercuri, grupului parlamentar PSD din Camera Deputaţilor.

„Le urez bun venit colegilor noştri şi mă bucur că vor fi alături de noi în lupta împotriva actualei puteri reprezentată de PNL şi Klaus Iohannis. PSD este partidul care apără interesele celor mulţi, interesele României, cetăţenii având astăzi nevoie, mai mult decât oricând, de oameni politici care să le poată îmbunătăţi viaţa, care să vrea şi să le poată creşte calitatea serviciilor de sănătate, care să lupte pentru îmbunătăţirea sistemului de educaţie pentru copiii lor (…). Ni se alătură în aceste eforturi colegii din ALDE, cei care îşi vor păstra şi vor reprezenta în continuare în societatea românească valorile liberale pe care PNL-ul lui Klaus Iohannis le-a pierdut demult. PSD şi ALDE au un scop comun: acela ca nimeni din societate să nu fie lăsat în urmă, aşa cum se întâmplă de peste 6 luni de zile, de când liberalii guvernează prin ei şi pentru ei înşişi”, a declarat Simonis, potrivit unui comunicat de presă remis de agerpres.

Articolul precedentPe placul PSD, CCR a decis că Parlamentul va fixa data alegerilor locale
Articolul următorPSD: masuri pentru securitatea economica a României