În ziua a treia de la tragicul incident de la spitalul Matei Balș, unde 7 pacienți au murit în urma unui incendiu violent, un alt incident dă emoții. La Spitalul Sf. Pantelimon s-a dat alarmă, iar pacienții de la ATI au fost scoși rapid.

Fum negru și pacienți mutați pe grabă la spitalul Sf. Pantelimon, la doar trei zile de la incendiul violent care a omorât 7 persoane la spitalul Matei Balș. Din fericire, nu a existat în acest caz un incendiu, iar fumul se pare că provenea de la un neon ars.

„La Secția de Terapie Intensivă a Spitalului „Sfântul Pantelimon” din București, în această seară, în jurul orei 20.15, un tub de neon dintr-un salon s-a ars cu o degajare minoră de fum fără flacără. Preventiv, cei doi pacienți au fost mutați în alt salon pentru a se schimba tubul de neon. Nicio persoană nu a suferit de pe urma incidentului.”, a anunțat Ministerul Sănătății.

În spitalul Sf. Pantelimon se află internați doi dintre pacienții relocați de la Matei Balș, iar incidentul petrecut în această seara a fost tulburător în contextul tragediei de vineri dimineață, atât pentru cei doi pacienți, pentru familiile lor, cât și pentru restul de pacienți și aparținători.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentFlorin Prunea, dezvăluiri explozive: FRF, afaceri bănoase cu firmele lui Vasile Dîncu de la Cluj
Articolul următorFlorin Prunea, despre influența politică a lui Vasile Dîncu: „Îl simțeam în ceafă peste tot în campanie”