Am ezitat mult sa scriu aceasta INTREBARE dar in ultimul timp am asistat la o diversitate de acțiuni care m-au pus pe gânduri.
Poate epidemia,izolarea,dezbinarea indusa pas cu pas,poate minimalizarea istoriei naționale,ne-au condus la asimilarea zilei naționale cu o zi libera.
LA PREA MULȚI CONȘTIINȚA NAȚIONALA S-A DISIPAT IN ALTE SENTIMENTE!
Nu generalizez,mai cântam din când in când”DEȘTEAPTĂ-TE ROMANE”sau”NOI SUNTEM ROMANI”,mai ales la un șpriț patriotic.
Uitam repede,apoi revenim la ura și dezbinare politica,fără măcar sa putem explica coerent dacă suntem întrebați DE CE?
SENTIMENTUL NAȚIONAL A TRECUT PE LOCUL DOI,PRIMEAZĂ SENTIMENTUL DE CASTA POLITICA!
Aceasta balansare nu s-a făcut peste noapte,a fost mai demult insinuata de unii care au jurat sa slujească poporul roman,dar trebuie sa recunoaștem ca a găsit teren fertil la mulți.
Din multe postări pe rețele de socializare,ieri m-a șocat postarea unui medic de familie care a postat:” BLESTEMAȚI SA FIE CEI CARE VOTEAZĂ CU PSD!” UN MEDIC!
Ieri,la Spitalul Universitar Floreasca,președintele Iohannis,firesc,a felicitat personalul medical,pe cei care serbau onomastica de Sfântul Andrei,a chemat oamenii la vot și…”sa trimitem jos PSD acolo unde ii este locul!”
Ipocrizia afirmației Președintelui care spunea ca nu are nimic cu electoratul PSD ,se regăsește și in postarea medicului.
AȚI REUSIT DOMNULE PREȘEDINTE!
LA MULȚI ANI ROMÂNIEI,ROMANILOR ȘI PREȘEDINTELUI!
SANATATE!

Articolul precedentIon Fluieraș, PSD-istul ucis de bolșevici, uitat astăzi
Articolul următorRealitatea.NET domină net online-ul românesc: locul 1 la nivel național, în luna noiembrie. Site-urile Trustului Realitatea, creștere spectaculoasă