Cristian Popescu Piedone a anunțat, înainte de a intra în pușcărie, că la alegerile parțiale din sectorul 5, care vor avea loc din cauza condamnării sale definitive, la șase ani și jumătate de închisoare, că fiul său, deputatul Vlad Popescu, va candida din partea PSD.

Despre acest aspect, Robert Cazanciuc a afirmat că „poate moşteni de la tată bune obiceiuri, educaţie”, şi că nu ar vrea să „transferăm către copii o formă de vinovăţie a tatălui”.

„Ştiu că este într-o organizaţie, nu ştiu unde, faptul că a ales să fie social-democrat este opţiunea fiului. Nu ştiu dacă au făcut o alianţă, nu cred că au candidat pe liste altele decât PSD. Asta nu înseamnă că va fi susţinut de PSD pentru a candida la primărie, organizaţia de Bucureşti va decide cine e cel mai bun candidat”, a mai spus Cazanciuc.

La alegerile parlamentare, Vlad Popescu a candidat pe listele PSD Suceava, din partea USl, partidul lui Dan Voiculescu.

Fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost condamnat, joi, de Curtea de Apel Bucureşti, la patru ani de închisoare în dosarul Colectiv, în condiţiile în care condamnarea în primă instanţă a fost de 8 ani şi 6 luni de închisoare. Decizia este definitivă.

După terminarea facultății, Vlad Popescu a activat între 2016 și 2020 ca și consilier de vânzări în cadrul companiei Urban SA, și , din 2010, în cadrul companiei GOD TRUST ENTERPRISES S.R.L., firmă ce activează în industria HoReCa.

Patronii clubului, Alin Anastasescu, Paul Gancea şi Costin Mincu, au primit pedepse între 6 ani şi 4 luni şi 11 ani şi 8 luni de închisoare, aceasta din urmă fiind de altfel şi cea mai grea pedeapsă.

Unul dintre ei nu poate fi găsit.

 

Articolul precedentCodrin Ștefănescu: Actuala coaliție luptă să nu ajungă patrioții la Palatul Victoria
Articolul următorAdrian Chesnoiu: Comisia Europeană vrea să fim acoperiți de o cupolă de sticlă și să mâncăm lăcuste