Fostul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița din partea PSD, trecut cu arme și bagaje la Pro România, îi curtează intens pe membrii de conducere ai PSD Dâmbovița pentru a-l desemna candidat la președinția CJ la apropiatele alegeri.
PSD Dâmbovița a analizat bine situația și a venit cu o argumentație solidă, arătând că PSD Dâmbovița va avea candidat propriu la locale.
“În urma celor două întâlniri cu domnul Adrian Țuțuinau, discuțiile au avut, din păcate, un doar singur subiect: dorința domnului Țuțuinau de a fi desemnat candidat al celor două partide la funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.
Pentru a pune capăt oricăror speculații și pentru a nu mai da naștere altor discuții, vă pot spune următoarele: Biroul Permanent Județean al PSD Dâmbovița a hotărât, marți seară, în unanimitate, că organizația PSD Dâmbovița va avea propriul candidat la președinția Consiliului Județean.
O spunem încă o dată, ferm, răspicat și fără echivoc: nu avem în Pro România un adversar politic. Însă, noi susținem că este necesar să plecăm la negocieri de pe poziții cinstite, sincere și care au doar un singur scop: interesul județului Dâmbovița și al dâmbovițenilor.
PSD DÂMBOVIȚA are echipa necesară care va aduce un suflu nou în județul nostru, o echipă ce va implementa soluții care țin cont de timpuri, de grijile și nevoile reale ale oamenilor.” se arată în comunicatul de presă semnat de Costin Cozma, purtătorul de cuvânt al PSD Dâmbovița. Cu siguranță, cadidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița va fi tânărul deputat Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița.

Articolul precedentPSD: Caracatița PNL sufocă toată #România!
Articolul următor100% TU DECIZI! Ion Lungu, de 16 ani Vodă în cetatea Sucevei. O familie conectată la banul public