La ultima apariție publică, fostul președinte al PSD și prim ministru, Viorica Dăncilă, susține că nu Liviu Dragnea a făcut presiuni pentru OUG privind amnistia și grațierea, ci liderii organizațiilor locale. Ea a mai spus că și Marcel Ciolacu, actualul președinte, era de acord cu promovarea acestei norme reparatorii, în urma abuzurilor săvârșite de Binom.

”Domnul Dragnea nu venea la guvern, dacă a venit de două ori. Mergeam şi la Camera Deputaţilor, când veneau şi ceilalţi preşedinţi de partid. Discuţiile erau în Comitetul Executiv Naţional, acolo au fost şi presiuni legate de amnistie şi graţiere. Nu făcute de domnul Dragnea, ci chiar de colegi din comitet, ei cereau, erau preşedinţi de organizaţii care cereau amnistia şi graierea, iar domnul Dragnea îi susţinea pe ceilaţi”, a declarat Viorica Dăncilă, joi seară, la Profit News TV.

Cât despre poziția lui Marcel Ciolacu, ”acesta era de acord cu ceilaţi, a fost vot în Comitetul Executiv pentru amnistie şi graţiere şi nu s-a opus nimeni, a votat inclusiv domnul Ciolacu, care era preşedinte la Buzău,” a mai spus Dăncilă.

 

 

 

 

 

Articolul precedentPrefect PSD de Timiș promite bani de la guvern, pentru despăgubirea victimelor furtunii din luna mai
Articolul următorVictimele Mineriadei, comemorate în Piața Universității. Regizorul Bobby Păunescu a participat la ceremonie