După ce partidul său, Pro România, a aderat la Partidul Socialiștilor Europeni cu statut de observator, Victor Ponta îl perie pe Marcel Ciolacu, în vederea unei viitoare colaborări sau alianțe politice.

„Pro România a ajuns acolo unde trebuia să fie, în Partidul Socialiştilor Europeni. Marcel Ciolacu a fost mult mai deştept decât liderii de dinainte şi decât cei din jurul său, pentru că cei din Pro România în frunte cu mine noi nu doar că am fost lideri PSD, am fost daţi afară din PSD pentru că nu am votat să cadă Guvernul Grindeanu. Or, Ciolacu, deşi au venit unii lideri la el şi i-au spus să aibă grijă, să nu primim în PES pe Ponta, Pro România, Corina Creţu, social-democraţii au avut un singur comisar european – Corina Creţu. Ciolacu a fost deştept şi bravo lui pentru asta. Cred că pentru PSD Pro România este pe plan european un aliat ceva mai sigur decât PNL”, a spus Victor Ponta.

Victor Ponta a mai spus că este de acord cu o alianță Pro România – PSD, pentru că nu vede în viitor vreo colaborare PSD-PNL.

Articolul precedentCât îl mai țineți în spate pe Sorin Grindeanu, domnule Ciolacu?
Articolul următorPSD nu renunță la creșterea salariilor și pensiilor