E greu să treci peste prenumele de Vasilică al ministrului liberal când te gândești cât de mult îi plăcea lui și colegilor din PNL să-I zică ”Vasilica” premierului Viorica Dăncilă, și la ea al doilea prenume din buletin.
Azi, de Ziua Păcălelilor, este ziua de naștere a lui Vasile-Florin Cîțu. În ordinea asta de prenume, așa cum e trecut pe site-ul Guvernulu, ca să fie clar! Împlinește 48 de ani și 5 luni de când a preluat de la Eugen Teodorovici mandatul de ministru al finanțelor publice în guvernul Orban. Îi place atât de mult să se joace cu banii încât, după ce la 26 februarie 2020 a fost desemnat de președintele Iohannis drept candidat la funcția de prim-ministru al României, a anunțat că renunță la acest mandat și că rămâne să împrumute România cât de mult îl țin brăcinarii.
Ca să arătăm cu nu glumim și nici că exagerem, reproducem o veste pe care ne-a dat-o marți seara, extrem de încântat de reușita sa. Poate că dacă ne spunea azi asta, am fi crezut că Vasilică Cîțu (cred că i-au pus și numele de Florin ca să se evite cacofonia!) ne păcălește.
”Am o relație foarte bună cu cei din piața locală, de aceea am și reușit să ne împrumutăm din nou în această săptămână. Toți banii pe care îi obținem merg către pensii, salarii, ajutoare”, a declarat ministrul Finanţelor Publice, invitat la Realitatea Plus.
Păi, nu spunea el tot timpul că banii de salarii și de pensii sunt cuprinși în buget?! Să nu intrăm în amănunte, că-s dezastruoase! Mai bine citiți ce urări i-a făcut de ziua lui fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici pe pagina lui de Instagram, unde i-a și postat o felie de tort… sau de pizza, după frunza de busuioc și sângeriul sos ce pare a fi keceap.
”La mulți ani, Vasile-Florin Cîțu!
Îți doresc sincer, spre binele nostru, al tuturor, ca măcar acum, să ai parte de mintea, determinarea, înțelepciunea și puterea de a acționa, de care românii au nevoie urgent!”, i-a scris Teodorovici.

O româncă înfiptă a ripostat, scriind într-un comentariu că ea n-are nevoie urgent de priceperea lui Cîțu.

”Ii doresc mulți ani departe de funcții decizionale , saracu de el este un Păcălici chiar din momentul nașterii ( azi fiind ziua păcălelilor )”.

Articolul precedentRareș Bogdan, discursul rușinii: “Vreți să vedeți spitale ca-n Occident? Mergeți la Suceava!”
Articolul următorPSD susține scutirea la plata chiriilor și a taxelor bugetare aferente pentru activitățile economice afectate de Covid19