Vasile Dâncu demontează amenințările Rusiei legate de un al treilea război mondial după distrugerea crucișătorului Moskva de către ucraineni. Ministrul Apărării a declarat, în exclusivitate, la Realitatea PLUS, în emisiunea Controversat, cu Ionela Arcanu, că este doar o încercare de a continua propaganda rusă.

Despre un al treilea război mondial, ministrul Apărării, Vasile Dâncu, a declarat, în exclusivitate, la Realitatea PLUS, că este pură „propagandă” rusă amenințarea cu o nouă conflagrație mondială, în 2022.

„Este o incercare care continua propaganda rusă de a încerca să sperie pe cei din jur, pe vecini, sa mai emotioneze pe cineva. Am vazut ca aceste declaratii se spun prin lacrimile analiștilor de la Moscova. Este o încercare penibilă în a încerca să explice opiniei publice din Rusia această înfrângere. Este o victorie simbolică (doborârea de către ucraineni a crucisătorului Moskva – n.red.).

A rămas încă Rusia cu o capacitate mare, dar se vede din ce în ce mai mult că suntem într-o situație în care ceea ce credeam noi că este o putere, măcar o mare putere regională, este un colos cu picioarele de lut. Și cred că opinia rusă și puterea rusă acceptă acest lucru tot mai greu”, a declarat ministrul Vasile Dâncu, în exclusivitate, la Controversat, la Realitatea PLUS.

Articolul precedentVasile Dâncu, despre blocarea la sol a avioanelor MiG: „Nu mai putem să omorâm oameni. Trebuie înlocuită tehnica sovietică”
Articolul următorCând vom avea prețuri mici în magazine. Ministrul Economiei face anunțul