Grupul Monza se alătură efortului comun al celor care se află deja în primele linii în fiecare zi în lupta contra virusului COVID-19. Conducerea unității medicale a decis să sprijine eforturile autorităților române și să transforme Monza Metropolitan Hospital, din București, în Spital dedicat tratării pacienților COVID-19.

Astfel, grupul Monza a decis să pună la dispoziția pacienților atât un personal dedicat și instruit să lupte contra infecției SARS-CoV-2, cât și o infrastructură performantă. 

Este un efort concentrat, la nivelul întregii unități, medicii, personalul medical și auxiliar răspunzând “PREZENT” în fața apelului. Au făcut-o pentru a onora profesia pe care au ales-o și pentru că îngrijirea pacienților COVID-19 reprezintă unica prioritate la acest moment. 

“Încă de la debutul pandemiei, ne-am dorit să ne implicăm cu soluții pentru a veni în sprijinul celor care au nevoie de noi, fie că vorbim despre pacienți sau medici. Putem face acest lucru doar într-un singur fel: amintindu-ne că suntem cu toții parte dintr-o mare familie. Oferind toți contribuția noastră. Nimeni nu poate câștiga singur și nimeni nu ar trebui să creadă că nu este important în această luptă. Știm că doar prin gesturi concrete, însumate, vom putea ajuta în vederea limitării răspândirii infecției cu virusul SARS-CoV-2”, anunță conducerea unității medicale.

Articolul precedentSe scurg informații de la guvern! Iată ce regim ni se va impune în următoare Ordonanță militară!
Articolul următorPiesa cu întrebarea Cine-i salvează pe eroi? primește un răspuns dur: Ambulanța!