Nu am de gând sa analizez prea mulți oameni politici care au trecut sau trec ca niște meteoriți pe scena politica,poate doar câțiva ,mai recenți.
LIVIU DRAGNEA,un meteorit politic plecat pe o orbita ascendenta,promițătoare,care a reusit,ajutat,sa genereze o ura viscerala și mitinguri masive împotriva sa.
A fost pedepsit,închis și astăzi sfătuit de câțiva consilieri”OBLIO”,mai ales ca unii par ca îl regreta,spera sa revină in prim planul politicii.
POATE PENTRU CA SUNTEM UN POPOR IERTĂTOR,CU REGRETE ULTERIOARE,IN FOND CEAUȘESCU A FOST ÎMPUȘCAT ȘI ACUM REGRETAT DE UNII,DRAGNEA DOAR ÎNCHIS!
LUDOVIC ORBÁN,un dansator prea bun pentru un prim ministru.
UN POET ȘI TRUBADUR POLITIC,PRECUM”ZBURĂTORUL” LUI ELIADE RĂDULESCU,CARE A CREZUT CA PRIETENII POLITICI AU IN VOCABULAR CUVINTELE ONOARE ȘI LOIALITATE,POET FIIND IN POLITICA SPERA ȘI EL SA REVINĂ!
FLORIN CÂȚU,a fost un adolescent rebel,el uitase,i-au adus aminte”prietenii”.
Ajuns prea repede pe orbita politicii,călcând pe colegul Orbán,a crezut ca este strălucitor și a căzut fără sa realizeze ce i se întâmpla.
PARE SA NU DOREASCĂ UN ALT PROIECT POLITIC,MAI ALES DACĂ A ATERIZAT PE TERENUL DE SUTE DE HECTARE DE LA VOINEASA,CU PROIECT DE STAȚIUNE!
Mai nou,cad sau vor cădea meteoriți politici și in alte tari.
EMIL MACRON,s-a vrut o cometa importantă pe cerul politicii pana a constatat ca alegerile prezidențiale și parlamentare uneori chiar funcționează.
ACUM REFLECTEAZĂ LA”OU SONT LES NEIGES D’ANTAN”UNDE ZĂPEZILE DE ALTĂDATĂ SE REFERĂ LA POLITICA FRANCEZA ANTERIOARĂ!
BORIS JOHNSON ,o figura un pic turmentată înainte de brexit și după,a strălucit efemer pe un cer… conservator.
AM EXAGERAT CU”TURMENTAT”,LEGENDA SPUNE CA BRITANICII BEAU DOAR CEAI,MAI ALES LA ORA 5,DACĂ CREDEM IN LEGENDE! POATE NUMELE BORIS SA FIE O EXPLICATIE!
PUTIN,după multiple analize științifice,după mers,după o mana care atârna și un ochi care clipea mai des,încă trăiește pe orbita.
ȘI EL ȘI ȘEFUL DE LA CASA ALBA,PAR CA SUNT PE ORBITA PENTRU A LASA O DARA,SAU SUNT ȚINUȚI IN FEREASTRA SA MAI PRIMEASCĂ MOȘTENITORII O PENSIE!
Revenind la meteoriții noștri.
SE APROPIE 2024,AN CU MULTE ALEGERI,DACIAN CIOLOȘ ORBITEAZĂ PE LÂNGĂ CODRUTA KOVESI IAR MIRCEA GEOANA,VENIND DE LA NATO SE CREDE RACHETA CU RAZA LUNGA DE ACȚIUNE!
CIUCA și CIOLACU,PNL și PSD,fac calcule când este mai bine sa rupă coaliția pentru șanse sporite in 2024.
Ca și meteoriții cosmici,cei politici se ard in atmosfera sau cad pe pamant lăsând cratere.
CRATERELE LĂSATE DE METEORIȚII POLITICI NU ZGÂRIE DOAR SCOARȚA PĂMÂNTULUI,LASA URME ADÂNCI IN VIATA NOASTRA SĂTULĂ DE ATÂTEA CRATERE!
SANATATE!

Articolul precedentSorin Grindeanu anunță finalizarea în timp record a liniei de cale ferată spre portul Galați
Articolul următorMiron Mitrea taie în carne vie: Europa are lideri tăntălăi și politici eronate, începând cu Germania!