Aurel Enache, primarul care l-a omenit pe Klaus Iohannis, în timpul unei ceremonii la Comana, comunitate pe care o conduce, a anunțat că se reîntoarce în PSD, de unde a plecat în timpul marilor racolări din 2020.

”PNL ne-a păcălit, ne-au făcut numai promisiuni, numai minciuni. Eu nu vreau să stau marionetă, mai bine plec de la primărie. Ne-au pus să cheltui banii pe studii de fezabilitate pentru proiecte din PNDL, din Anghel Saligny, dar nu au finanțat nici un proiect,” a declarat Aurel Enache pentru G4Media.ro.

El a spus că în perioada următoare alți zece primari liberali se vor întoarce la PSD, partidul din care plecaseră înainte de alegerile locale din septembrie 2020.

Marius Mina, președintele PNL Giurgiu, a spus în conferința de presă că alți trei primari vor reveni la PSD: Cătălin Corbea – Prundu; Constantin Stoica – Colibași; Florin Nidelea – Clejani, potrivit publicației Opinia de Giurgiu.

Întrebat de G4Media cum se poate transfera la un alt partid fără să își piardă mandatul, așa cum prevede legea, Enache a spus că le-a cerut liderilor PNL să îi retragă sprijinul politic. ”Am discutat cu ei și le-am spus că nu mai vreau să primesc doar minciuni. Să îmi retragă sprijinul politic, că eu oricum nu mai rămân la PNL”.

În trecut, Enache organiza mai multe petreceri în ajunul Crăciunului cu Nicolae Onțanu, fostul primar de la sectorul 2, tot PSD.

 

Articolul precedentGheorghe Flutur nu dorește să împartă puterea în Suceava cu PSD
Articolul următorGabriela Firea explică de ce PSD nu a rămas în opoziție