Helmut Duckadam, cunoscut ca “eroul de la Sevilia,” nu a stat prea mult timp liber de contract, după ce şi-a dat demisia de la FCSB.

S-a înscris în PSD și a devenit consilier al președintelui interimar al Senatului, Robert Cazanciuc. ”Cu Helmut Duckadam, eroul de la Sevilia, facem echipă pentru sportul românesc!”, a scris pe facebook, senatorul PSD.

Fostul mare portar al Stelei a recunoscut recent, în cadrul unei emisiuni tv, că viaţa sa va merge înainte, chiar şi după plecarea de la FCSB.

“E o decizie surprinzătoare pentru cei care nu ştiau, pentru mine nu a fost. Am cugetat mult, m-am gândit multe nopţi la modul cum voi face acest anunţ. Am rezistat 10 ani la Steaua, dar a fost o decizie bună, mă simt bine la ora actuală. Renunţ la fotbal definitiv, nu mai vreau să merg la alte echipe. Am primit nişte oferte interesante de la primarul din Clinceni pentru un liceu sportiv, care o să-mi poarte numele din toamnă. Ieri am primit o ofertă de la Robert Cazanciuc ca să fiu consilierul Senatului pentru probleme de sport, deci viaţa merge înainte şi sunt foarte liniştit”, a declarat Duckadam la emisiunea “Neaţa cu Răzvan şi Dani” de pe Antena 1.

Helmut Duckadam nu şi-a ascuns opţiunile sale pesediste. Încă din 2014 l-a susţinut pe Victor Ponta la alegerile prezidenţiale. 

Articolul precedentBogdan Chireac, semnal de alarmă: Alegătorii PSD se tem să spună cu cine votează
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 6. Bule de suport