Deputatul PSD Laurenţiu Gîdei le-a cerut celor care refuză să se vaccineze împotriva Covid-19 ”să lase deoparte conspirațiile, cipurile, prostiile” şi să meargă să se vaccineze.

Fostul primar din Târgu Bujor susține că în Casa de Cultură sunt două centre de vaccinare, unul cu Pfizer și celălalt cu Astrazenecca.

Deputatul susține că ieri doar 8 persoane au fost vaccinate cu Astrazeneca din totalul de 60 de doze. El îndeamnă românii să se vaccineze cu Astrazeneca, vaccin care a scos Anglia din lockdown.

“Vă informați prost, din surse cretine și refuzați un vaccin care a scos Anglia din lock down! Suntem prea superficiali!!! Avem vaccin dar nu-l vrem, pentru că a zis un deștept în goana după notorietate nu știu ce bazaconii (sunt pline televiziunile de idioți, doar nebunii fac rating, doar ei vând!!!). Situația este complicată peste tot în lume, bine că se închid magazinele la 18.00, atât poate guvernul, atât vă oferă! Guvernul pandemie/ o mare ticăloșie!”, a scris deputatul Gîdei pe pagina sa de facebook.

 

Articolul precedentCulisele Statului Paralel: Cine plătește daunele protestului de la METROREX. Ce legătură are Ion Rădoi cu greva
Articolul următorMarius Budăi: doar 7,5% din proiectele înscrise de IMM-uri au fost finanțate de către guvern