Astăzi la rubrica „Tu decizi! Dosar de candidat” discutăm despre Lucian Judele, candidatul USR pentru funcția de primar al sectorului 3. Din poziția de viceprimar, a intrat în atenția publică după ce a fost săltat de poliție din toaleta unei școli din sector, dar și după ce s-a trezit cu telefonul aruncat pe geam în timpul unei ședințe de consiliu local. Dacă merită sau nu votul tău, tu decizi după ce urmărești analiza care urmează. 

Lucian Judele este candidatul USR pentru un mandat de primar al sectorului 3. Din 2020 ocupă funcția de viceprimar, poziție din care a intrat în mai multe scandaluri catalogate de presă drept „stupide”.

Anul trecut, spre exemplu, a fost scos cu forța de polițiști din baia unei școli din sector, acolo unde filma cu telefonul fără să aibă aprobare. Viceprimarul susține că voia să arate condițiile școlii care încă se afla în renovare. Pentru că a refuzat să plece, directorul a sunat la poliție și l-a acuzat că a intrat peste copii în baie, iar edilul a fost scos afară de oamenii legii. Un alt scandal cu iz de banc a avut loc în luna martie.

După un scandal monstru în timpul unei ședințe de Consiliu local, președintele de ședință i-a smuls telefonul din mână viceprimarului și l-a aruncat pe geam. Și de această dată, Lucian Judele era live pe rețelele de socializare, unde difuza scandalul din ședință.

Declarația sa de avere ridică multe semne de întrebare, având în vedere că venitul anual trecut în document ajunge la numai 116 lei, cel mai probabil o eroare de redactare care nu a mai fost însă corectată. Are în schimb și peste 37.000 de lei în conturi și o mașină personală.

CE AVERE ARE LUCIAN JUDELE:

-venit anual de 116 lei
-37.463 de euro în conturi
-o mașină

SURSA: declarație de avere 

Articolul precedentMarcel Ciolacu: „Rusia nu va ataca România. E un joc, e şi un război hibrid”
Articolul următorCu umor și detașare, premierul ii aduce la ordine pe liberalii scandalagii