Nu am sa ma refer la carnavalul de la Rio sau Veneția,ele sunt pline de bucurie.
PE TELEVIZIUNI ȘI REȚELE DE SOCIALIZARE SUNTEM BOMBARDAȚI CU INFORMAȚII CU MASCA ȘI FĂRĂ MASCA,MENITE SA NE FACĂ PĂRTAȘI LA CARNAVALUL TRIST!
PUTIN este analizat la sânge,ba clipește prea des cu un ochi,ba ii tremura o mana sau are o păturica pe picioare.
VAI DE EL,SIGUR ESTE PE MOARTE!
Asta îmi amintește de un banc după invazia rușilor din 1968 din Cehoslovacia.
La trei zile după invazie,pe străzile din Praga apar tancuri cu steaguri americane și populația striga”LIBERTATE” aplaudând.
UN TANC SE OPREȘTE ȘI DIN TURELA IESE UN TANCHIST RUS CARE SPUNE:”ETA CARNAVAL!”
“Banditul” de Oprescu este condamnat la 10 ani și 8 luni închisoare pentru o mita de 25.000eur dar sigur au fost mai mulți spune DNA,așa ca vor fi confiscate cele doua propietati.
L-am cunoscut pe Sorin Oprescu,in politica și la Spitalul Universitar care ii datorează mult dar dacă este vinovat sa plătească.
DAR UNDE SUNT ARTIZANII RETROCEDĂRILOR DE MILIOANE DE EUR,UNDE SUNT ȘMECHERII DIN ENERGIE,PROFITORII CONTRACTELOR DIN PANDEMIE CU IZOLETE,MILIOANE DE MĂȘTI ȘI VACCINURI ȘI CE S-A RECUPERAT DE LA EI?
TRIST CARNAVAL ANTI CORUPȚIE!
EUROVISION,alt carnaval trist,UCRAINA câștiga și dacă cânta”tabla înmulțirii”.
S-au scumpit și se scumpesc toate dar noi radem și facem caterinca,moștenire de la daci cred,ei râdeau in fata morții.
PRIN TVA,CEA MAI SIGURA TAXA,STATUL A STRÂNS CEVA BANI DIN PREȚURILE ENERGIEI ELECTRICE,GAZELOR,COMBUSTIBILI,CE O SA FACĂ CÂND SCAD CONSUMURILE,RĂMÂN ALIMENTELE?
Cineva spunea ca o sa fie foamete ca pe vremea lui Ceaușescu. O sa SUPRAVIETUIM,am stat la cozi,cu rate ,cu tacâmuri de pui și ne-am crescut copiii cu cheia de gât.NOI!
Vine vara,vom merge in concedii la noi sau in străinătate,vom cheltui frenetic banii economisiri pe cireșe și roșii,un carnaval vesel,sperând in ceva Confetii aruncate de guvern.
FIRESC,O SA VINA TOAMNA. ȘI IARNA,NU VREAU SA MA GÂNDESC CÂT DE GRELE ȘI DACĂ VOM ÎNDRĂZNI SA FACEM UN CARNAVAL,MA TEM CA NU O SA AVEM SUFICIENT CEAI DE TEI CA SA NE LINIȘTIM CUM PROPUNE MUGUR ISARESCU!
SANATATE!

Articolul precedentKlaus Iohannis a trecut strada Coaliția fără să-i ceară cineva
Articolul următorNica îl face golan pe Simonis