În timp ce Cătălin Tolontan era audiat la DIICOT, în urma unei plângeri penale depuse de primarul sectorului 4, Daniel Băluță, acesta din urmă aducea soborul de preoți pentru a sfinți un bloc după anvelopare.

“Bloc sfintit dupa ce a fost anvelopat.
Anveloparea blocurilor este un lucru extrem de important nu doar pentru noi, cei din primarie care trebuie sa lucram la proiectare, finantare si pana la executie, ci mai ales pentru beneficiari. La finalizarea lucrarilor o asociatie de proprietari a simtit sa faca o sfestanie cladirii proaspat renovate in care isi au caminul. Ma bucura nespus gestul lor care arata cat de multa nevoie aveau de aceasta reabilitare si cata bucurie le-a adus”, a scris Băluță pe Facebook.
În aceeiași zi (citiți AICI), jurnalistul de investigație Cătălin Tolontan, coordonatorul editorial al publicațiilor Libertatea și GSP, era audiat ca martor de către procurorii DIICOT, într-un dosar în care se fac cercetări pentru șantaj și constituire a unui grup infracțional organizat. Împotriva jurnalistului a fost formulată o plângere penală de către primarul Sectorului 4 al Capitalei, Daniel Băluță.

Articolul precedentDragnea poate să-l aducă pe Trump la București
Articolul următorMarcel Ciolacu:”Este posibil ca PNRR să nu existe!”