Un roman scris de Gabriel Garcia Marquez,greu de citit prima oară,a doua oară placut,a treia oară înțeles.
LIVIU DRAGNEA A FOST ELIBERAT,CU ACELEAȘI TELEVIZIUNI LA POARTA ÎNCHISORII CA ACUM DOI ANI,CARE ÎL PREZENTAU DREPT INAMICUL PUBLIC NUMĂRUL 1 !
Intr-o recenzie simpla,PATRIARHUL era copleșit de SINGURĂTATEA PUTERII,poate uneori avea DELIRUL DE GRANDOARE,cel de PERSECUȚIE cu accente DEPRESIVE.
ORICE ASEMĂNARE CU LIVIU DRAGNEA,PUR ÎNTÂMPLĂTOARE!
Am remarcat la ieșirea din închisoare doua declarații ale lui Dragnea,”AM FOST VÂNDUT”și”CONDUCEREA ACTUALA A PSD ESTE IN BUZUNARUL SRI”!
Nu cred ca s-a referit la partid când a spus ca a fost vândut,poate la partenerii de tenis,de sorici și Tocana porcului.
A doua afirmatie cu privire la actuala conducere a PSD,ma face sa ma întreb:care SRI,cel vechi sau cel nou?
CONCLUZIA FIREASCA:SRI A FOST ȘI ESTE OMNIPREZENT ȘI OMNIPOTENT!
Sau este o marota?
Liviu Dragnea a făcut și lucruri bune,uitate cu ajutorul unor instituții specializate care au indus IMAGINEA DICTATORULUI IN CONȘTIINȚA POPULAȚIEI!
MULTE DEZBATERI PE TEMA CE O SA FACĂ LIVIU DRAGNEA!
Eu identific doua variante.
PRIMA VARIANTA: se înconjoară cu tot felul de țuțeri ,trimiși mai demult in tribuna,care din 5 minute in 5 minute ii vor spune”PRETIOSULE”,dorind sa-L scoată in fata intr-o platforma politica potrivnică PSD,unde ei,țuțerii,sa fie in conducere.
A DOUA VARIANTA:se ocupa de sănătatea sa,de familie,lăsând pe margine toți atârnători,folosind expertiza acumulata pentru salvarea României pe care sincer,cred ca o iubește.
CEI CARE CRED CA ACEASTA ELIBERARE POATE OCUPA AGENDA PUBLICA MAI MULT DE O SĂPTĂMÂNA,FACANDU- NE SA UITAM MIZERIA ACTUALA,SE ÎNȘALĂ!
Liviu Dragnea nu mai poate fi desemnat inamicul public numărul 1,este răsuflat și chiar penibil.
TOAMNA O SA VINA,CRIZA ECONOMICĂ O SA VINA ȘI O SA VINA ȘI IARNA!
SANATATE!

Articolul precedentDumitru Buzatu cere reprimirea lui Dragnea în PSD
Articolul următorGuvernul Cioloș continuă condus cu ranga