Codrin Stefănescu iese din nou la bătaie cu președintele PSD, Marcel Ciolacu și chiar cu partidul pe pagina personală de socializare. Cuvinte grele, acuzații de non combat și colaboraționism și, ceea ce este cel mai grav, afirmații care alimentează speculații comunisto-securiste, specifice arsenalului adversarilor PSD. Daca deschizi pagina de Facebook a partidului nu găsești ce ar fi putut declanșa furia reprezentantului PSD. Dimpotrivă, purtătorul de cuvânt, Lucian Romascanu, critica în termeni duri ajutorul de la stat, în bani, acordat de Guvernul  liberal unor companii cu capital străin. 
Se pare ca supărarea fostului peremist ar fi pricinuită de arestarea unui fost director la Administrația Nationala Apele Române, intr un dosar de luare de mita, dosar de a curmezișul căreia Codrin Stefanescu ar vrea sa pună PSD. 
“Ce este îngrozitor? Faptul ca toți cei din PSD tac și acceptă aceasta situație. Și lași și fricoși, asa cum nu credeam ca sunt, mă roagă să iau poziție publică doar eu” scrie Codrin Stefanescu, fără a și mărturisi pana la capăt supărările și lăsând sa pară că divergențele sale cu actuala conducere țin de probleme ideologice sau de strategie politica.
Este revoltător cum persoane trecute prin PSD se folosesc de partid în reglările de conturi personale și lipesc etichete și acuzații care trag în jos credibilitatea si procentele electorale ale partidului.

Articolul precedent100% TU DECIZI! Marian Pavel, baronul cu succes la păcănele. Cina cea de taină cu afaceriștii
Articolul următorPSD acuza PNL ca are grija mai mult de pedofili decât de copii