Cocktail,un amestec de băuturi,care mai de care mai exotice,cu ingrediente,având ca scop final un gust deosebit și amețeala pe măsura.
De aceasta data,ma refer la amestecul de promisiuni,condimentat cu termene in care nu cred nici măcar decidenții politici.
NU,NU CONSUMAM COCKTAILURI,POATE OCAZIONAL,NOI NE ÎMBĂTAM CU…APA RECE!
De ani buni,credem ca alegem pe cei dintre noi,pentru noi,dedicați țării și acestui popor.
AM FOST MANIPULAȚI,AM VRUT PREA MULT,AM URAT MAI MULT,AM SPERAT MAI MULT?
Câte putin din toate și am ajuns unde am ajuns astăzi.
ÎMBĂTAȚI CU APA RECE, NU VEDEM CA AVEM UN GUVERN DEMIS,FALIMENTAR ȘI UN PREȘEDINTE AL CĂRUI ORGOLIU EXCEDE INTERESULUI NAȚIONAL!
Da,”ANALFABEȚI FUNCTIONALI”fiind,ne inbolnavim și murim pe capete,fără paturi la ATI,fără medicamente,ignorând cele 120 de milioane de doze de vaccin pe care,cu generozitate le-ați achiziționat pentru noi.
BIEȚI COPII,LA CASE MAI MARI,URSULA,PREȘEDINTA COMISIEI EUROPENE,ESTE SUSPECTATA DE LEGĂTURI OCULTE CU PRODUCATORUL DE VACCINURI PENTRU ACHIZIȚIA A 1,8 MILIARDE!!! DE DOZE!
Avem criza sanitara,economică,politica,ne îmbătam cu apa rece crezând ca președintele Iohannis,ca un patriarh al tuturor romanilor,o sa găsească cele mai bune soluții.
Vor fi servite cocktailuri cu dosare penale pentru cei care misca in front și îmi este teama ca ne vom ameții din nou.
LA UN POST TV,ȘTIRE IMPORTANTĂ,OANA ZĂVORANU A RECUPERAT CĂȚELUL FURAT,ȘTIRE CARE MI-A ÎNSENINAT ZIUA ȘI DUPĂ TOATE SCUMPIRILE ÎMI INDUCE O DOZA DE OPTIMISM!
SANATATE!

Articolul precedentCiolacu cere retragerea lui Mihăilă înainte de audieri
Articolul următorDezvăluiri incredibile despre pușculițele și sponsorii președintelui Iohannis – Culisele statului paralel, duminică, ora 21:00