Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, reacționează după scandalul imens de la Timișoara, prin care consiliera USR Ana Munteanu a făcut pe detectivul privat și a dus jandarmii la hotelul unui mare sponsor al rugby-ului timișorean.

Grindeanu îi solicită lui Lucian Bode să trimită urgent corpul de control pentru a prezenta un raport, pentru că “activista nu a acționat de capul ei.”

“Îl atenţionez să fie cât se poate de serios, pentru că altfel vom ridica problema în Parlament, fiind o temă extrem de bună pentru moţiune simplă la adresa lui Bode,” a afirmat Sorin Grindeanu, în conferinţa de presă.

Fostul premier PSD a mai spus că în caz de inacțiune va depune o moțiune simplă în Parlament împotriva ministrului de interne.

Radio Erevan, un grup de pe facebook, a îmbrăcat-o virtual pe consiliera useristă într-un tricou cu inscripția moarte chiaburilor.

În Timișoara mai trăiesc peste 12.000 de foști chiaburi (acei țărani înstăriți, duși cu forța de Rusalii 1953, de către comuniști în Bărăgan).

USR Timiș a suspendat-o pe timp de un an din partid.

Articolul precedentCodrin Ștefănescu îi face pe Ciolacu și Stănescu “servitori umili ai puterii”
Articolul următorMircea Geoană desface cureaua 2% pentru înzestrare militară