Armistițiul politic în numele solidarității naționale a început sa se destrame. Reacțiile PSD la conferința de presă a premierului Ludovic Orban au fost dure pe toate fronturile. “Dl. Orban, opriți va! Nu mai căutați vinovați imaginari! Sunteți la cârma tarii. Conduceți-o!” Sunt îndemnurile cuprinse în comunicatul PSD postat pe pagina de Facebook a partidului.
PSD prezintă cronologic derularea evenimentelor și amintește ca Ludovic Orban a fost investit prim-ministru în 4 noiembrie 2019, funcție în care l a prins avertismentul Organizației Mondiale a Sănătății, din ianuarie 2020, ca toate statele sa ia masuri împotriva epidemiei. În aceeași luna, Institutul Balș a înaintat o lista cu necesarul de materiale sanitare și echipamente, dar premierul Orban și presedintele Klaus Iohannis erau preocupați de alegerile anticipate. Abia în 19 martie “situația a devenit grava” pentru șeful statului, arata PSD.
Premierul Ludovic Orban este aspru dojenit și de președintele PSD, Marcel Ciolacu, care îl face “îngâmfat și certăreț” și îl somează sa nu și mai bata joc de tara când oamenii sunt greu incercati și speriați.
“SOLIDARI, DAR NU ÎN MINCIUNA” este poziția unanima a reprezentanților din eșaloanele 1 și 2 ale PSD.

Articolul precedentCEx-ul PSD, conectat la “febra” românilor
Articolul următorBNR dă undă verde amânării plăţilor ratelor la credite