Fostul ministru al dezvoltării, Sevil Shhaideh, a fost achitată în dosarul de corupţie în care a fost trimisă în judecată în urmă cu cinci ani.

Celebrul dosar Belina a fost clasat. Procurorii considerau că trecerea peninsulei din patrimoniul statului în cel al Consiliului Județean ar fi ajutat firma Tel Drum, înființată de Liviu Dragnea când conducea județul Teleorman.

Sevil Shhaideh a fost vicepremier pe vremea când partidul era condus de Liviu Dragnea. Ea i-ar fi comunicat lui Ciolacu că e fericită că s-a făcut dreptate, relatează news.ro.

„Pe timpul PSD-ului… am văzut, cu aia, cu Belina, s-a achitat. Sunt cinci ani. După cinci ani de zile. Am vorbit cu dânsa astăzi, la telefon. (A spus – n.r.) printre lacrimi, a spus că e fericită că s-a făcut dreptate. (…) Credeţi-mă, că cunosc anumite detalii pentru că am comunicat cu doamna Shhaideh şi cu domnul Gâdea în toată această perioadă. Doamna Shhaideh a fost pur şi simplu distrusă în aceşti cinci ani de zile”, a afirmat Marcel Cioacu, joi seară, la România Tv, conform news.ro.

El a menţionat că nu a comentat şi nici nu va comenta vreodată decizii ale magistraţilor. Sevil Shhaideh, fost ministru PSD al Dezvoltării, care a deţinut portofoliul în cabinetul condus de Victor Ponta, a fost achitată în dosarul „Belina”, în care era acuzată de abuz în serviciu, alături de alte persoane.

Într-o postare pe pagina de socializare, Liviu Dragnea s-a întrebat cine îi va da cei cinci ani de suferință și de nedreptate înapoi lui Shhaideh?

 

 

 

Articolul precedentPreședintele PSD sustine că România nu antrenează soldați și nu livrează arme Ucrainei
Articolul următor71 % dintre bucureșteni sunt nemulțumiți de administrația Nicușor Dan. PSD 32 %