Senatorul PSD Radu Oprea consideră drept cinism acordarea de către guvern a unui ajutor de stat pentru trei firme care acordă credite comerciale, în condiţiile în care zice executibul că nu are bani pentru mărirea alocaţiilor pentru copii.

“Un nou tun financiar marca PNL. În timp ce ‘nu sunt bani’ pentru mărirea alocațiilor pentru copii și nici pentru mărirea pensiilor conform legii, guvernul PNL are bani pentru un nou tun financiar.

In sedința de guvern de vineri a fost adoptat memorandumul prin care 500 de milioane lei, din banii contribuabililor români, merg către trei firme multinaționale specializate în asigurarea creditului comercial. Lobby-ul intens practicat de acestea direct la Ludovic Orban a funcționat. Florin Cîțu s-a conformat imediat. În schimb, scrisorile părinților care au nevoie de alocațiile mărite pentru a-și putea crește și educa copiii l-au lăsat indiferent pe Ludovic Orban.

Cât cinism să minți în halul acesta: #NuSuntBani pentru români și să ai bani pentru companii de asigurare care la rândul lor ar trebui să fie reasigurate”, a scris pe pagina sa de Facebook senatorul PSD Radu Oprea.

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 39. Cum să-ți iei Lamborghini cu bani de la guvern?
Articolul următorLiderul deputaţilor PSD vrea o Sărbătoare Naţională a Banatului