In copilarie uneori cântam un cântecel,”Doi elefanți se legănau pe o pânza de păianjen”și adăugam câte un elefant pana oboseam.
Tot in copilarie am văzut un film,”Cimitirul elefanților”,animale inteligente care atunci când simțeau sfârșitul aproape,se retrăgeau intr-un loc secret ca sa moara.
AZI,”ELEFANȚII”SE RETRAG IN FUNCȚII PUBLICE,MINISTERE,SERVICII SECRETE,GUVERN ȘI ALTE INSTITUȚII ALE STATULUI ȘI DACĂ”PÂNZA DE PĂIANJEN”NU SE RUPE,MAI CHEAMĂ UN ELEFANT!
Poate și pentru ca elefanteii tineri nu au confirmat ca sunt inteligenți și performanți.
IN POLITICA MARE AVEM DOI ELEFANȚI MATURI,PSD ȘI PNL!
La un post de radio,un cetățean spunea ca PNL ar trebui sa fie scos de la guvernare,USR desfintat iar AUR o rusine,cine sa guverneze omul nu prea știa.
CUM SPUNEAM,ELEFANTEI!
PSD și PNL,doi elefanți ai politicii românești,se leagănă pe o”pânza de păianjen”,pe care mulți o doresc rupta,încercând sa-și identifice ideologia prea putin cunoscuta și pana la urma nu foarte importantă.
VORBA ACEEA,”NU ȘTIE STÂNGA CE FACE DREAPTA”ȘI RECIPROCA!
La PSD,CIOLACU începe sa arate a lider,mai ferm,mai sigur pe el,încă cu unele deficiente de comunicare,mai ales la măsurile economice concrete.
La PNL,CIUCA,un militar,un om serios care chiar dorește o coabitare constructiva,nu știu dacă la el este valabil și benefic dictonul”ORDINUL SE EXECUTA NU SE DISCUTA”,mai ales dacă vine de la
“COMANDANTUL SUPREM”.
Sunt multe vietăți care doresc sa se rupă”pânza de păianjen”,dornice sa se hrănească cu starvuri,cele necrofage,corbi,vulturi,hiene,șacali și… Câțu.
NOI,TOT FELUL DE ANIMĂLUȚE,DUPĂ CE ELEFANȚII BEAU APA ȘI SE SCALDĂ IN IAZ,NE ADĂPAM CU CE MAI RĂMÂNE ȘI NE RUGAM CA NU CUMVA SA FIM SUB”PÂNZA DE PĂIANJEN”CÂND O SA SE RUPĂ!
SANATATE!

Articolul precedentDeputat PSD: Marcel Ciolacu ar fi un premier foarte bun. Gabriela Firea ar putea fi candidatul la prezidenţiale
Articolul următorPSD se delimitează de compensarea carburanților și nu-l mai menajează pe premier