Miron Mitrea, s-a supărat rău pe USRPLUS. “Măi politicieni serioși, PNDL3 e pentru poporul român, nu pentru primarii unora sau ai altora”, i-a muștruluit consultantul politic, în cadrul emisiunii Culisele Puterii. USRPLUS a susținut în ședința Coaliției că nu este interesat de PNDL3 întrucât nu are primari. Vicepremierul, Dan Barna, a propus atunci susținerea PNDL3 la schimb cu desființarea SIIJ, secția specială pentru investigarea magistraților. “Nu contează ce culoare politică are sau nu are un primar. Important este dacă în localitate sunt drumuri asfaltate, dacă este apă curenta, dacă este canalizare. În unele localități nu există nici curent electric. E important să se facă proiectele pentru popor, nu pentru PNL, pentru USRPLUS sau mai știu eu ce alt partid! “, și-a exprimat revolta consultantul politic în legătură cu formele grave la care a ajuns politizarea administrativă. “Este cinism!”, a concluzionat Miron Mitrea.
Consultantul politic le-a explicat celor de la USRPLUS că au spațiu de negociere și pot desființa secția specială oricând dacă înțeleg  că problema reală este  ca procurorii care anchetează cazurile de mare corupție să nu aibă în instrumentate și dosarele judecătorilor din aceste cauze. Atunci ar apărea abuzurile! “Ca să vă atingeți o chestiune inacceptabilă într-un stat de drept, aceea de a-i controla pe judecătorii care-i judecă pe dușmanii voștri sau pe cei care au bani și cărora vreți să le luați banii, vreți să condiționați banii pentru autoritățile locale. Este o mizerie! “, a atentionat Miron Mitrea, cu destinație precisă către partea din USRPLUS crescută la umbra fostului ministru al Justiției, Monica Macovei.

Consultantul politic a remarcat că Irineu Darău le reproșează foștilor președinți ceea ce USRPLUS acuză la partidele îmbătrânite în rele. “Și Dacian Cioloș și Dan Barna sunt politicieni cu vechime. Dacian Cioloș a fost premier, europarlamentar, comisar european. Barna este vicepremier. Dacă USRPLUS a crescut în mod real pe niște valori, atunci Irineu Darău riscă să devină președinte. (…) USRPLUS a uitat toate promisiunile făcute electoratului și sunt bucuroși să fie la guvernare și să sugă din beneficiile guvernării”,  a arătat Miron Mitrea și l-a desemnat pe Irineu Darău premiantul emisiunii Culisele Puterii în această săptămână.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentMiron Mitrea: “Alo, domnul Cîțu, ca să devină rentabilă energia verde devine scumpă energia din hidrocarburi!”
Articolul următorPSD stă cu moțiunea de cenzură oe țeavă și mana pe trăgaci. Vin vremuri foarte grele cu Florin Cîțu!