Roman Abramovici a accepta cererea Ucrainei de a ajuta la negocierea încetării conflictului dintre Rusia și Ucraina, a declarat purtătorul de cuvânt al său, potrivit The Guardian.com.

Un purtător de cuvânt al proprietarului clubului de fotbal Chelsea a spus: “Pot să confirm că Roman Abramovici a fost contactat de partea ucraineană pentru sprijin în obținerea unei rezoluții pașnice. A acceptat.”

The Jerusalem Post relatează că Abramovici se află în Belarus asistând la discuțiile dintre Ucraina și Rusia, la cererea Ucrainei.

Miliardarul rus Roman Abramovici a anunţat recent, printr-un comunicat de presă, că încredinţează conducerea grupării Chelsea administratorilor fundaţiei clubului.

Abramovici, un apropiat al lui Putin, a fost interzis în Marea Britanie, ca urmare a declanșării războiului. Fiica sa de nervi l-a desfințat pe liderul de la Kremlin, printr-o postare pe rețelele de socializare.

Articolul precedentDeputatul Oana Bulai: problemele românilor au rămas aceleași, indiferent de ce se întâmplă în Ucraina
Articolul următorPrimarul PSD al sectorului 4, Daniel Băluță, inovează: primul sens giratoriu suspendat din capitală