Paradoxal nu noi,patrioți fiind am spus asta,au fost mulți,chiar și un papa.
NOI AM RĂMAS FIXAȚI LA:”MUNȚII NOȘTRI AUR POARTA,NOI CERȘIM DIN POARTA-N POARTA”ȘI “ROMÂNIA FURATĂ”DE MULȚI CU SAU FĂRĂ COMPLICITATEA NOASTRA!
Se întâmpla multe in”GRĂDINA LUI DUMNEZEU”.
Ieri,prima doamna a SUA a vizitat România și impreuna cu soția lui Iohannis(nu avem titlul de”prima doamna”) au vizitat o scoala dedicată copiilor ucrainieni refugiați.
POSTURI TV ROMÂNEȘTI AU NUMIT”O VIZITA ISTORICĂ”,EU CRED CA RĂMÂNEA IN ISTORIE DACĂ VIZITAU SCOLI CU WC IN CURTE ȘI PRIMA DOAMNA ANGAJA 2% DIN EFORTUL MILITAR AL SUA IN UCRAINA PENTRU ACESTEA SAU MAI BINE AR FI CĂUTAT ȘI …GASIT IN UCRAINA O SCOALA PENTRU ELEVII DIN COMUNITATEA ROMÂNEASCĂ!
CCR a declanșat un scandal național cu pensiile speciale,indignare naționala.
IN”GRĂDINA LUI DUMNEZEU”SUNT CASTE IN JUSTIȚIE ȘI POLITICA CARE SE PROTEJEAZĂ PE ELE ȘI ÎNTRE ELE!
La un post tv,un recrutor de forța de munca intr-o localitate rurală,la ora 9’30 dimineața la birtul comunal,prezintă consumatorilor de bere oferta cu salariu,bonuri de masa și transport gratuit.
Liderul consumatorilor concluzionează sorbind din bere:”DACĂ PE LÂNGĂ AJUTORUL SOCIAL DE 800 RON ADAUG ȘI ALOCAȚIILE COPIILOR,NU SE MERITA!”
DE EI NU VORBIM,MULȚI DAR…VOTANȚI!
Pe scena politica nimic notabil.
A venit primavara și in”GRĂDINA LUI DUMNEZEU”au ieșit urzicile,loboda și altele,consumul de energie electrică și gaze al populației a scăzut și guvernanții răsufla ușurați,au timp pana la toamna sa ia măsuri,dacă vor fi tot ei.
Noi speram sa fie măsuri bune.
AM ÎNCEPUT SA NE OBIȘNUIM CU RĂZBOIUL DIN VECINI,SPER SA NU REVINĂ PANDEMIA,SPER SA FIE LINISTE ȘI BINE IN”GRĂDINA LUI DUMNEZEU”DACĂ ȘI NOI FACEM CEVA IN AȘA FEL ÎNCÂT SA MERITAM ASTA!
SANATATE!

Articolul precedentComisia Europeană scutește Ungaria și Slovenia de embargoul petrolului din Rusia
Articolul următorMiron Mitrea l-ar lua la rost pe Cristian Ghinea pentru PNRR. Nu e prost, a fost răuvoitor! !