Tarantino vine să filmeze în România.
Suntem cea mai sigură țară. Mai facem câteodată bum, dar suntem în coada clasamentelor europene.
Nu la detonari politice. La cele propriu zise. La cele politice  s-a lansat în spațiul cosmic Florin Cîțu cu o rachetă pe hidrogen cu care speră să-i ia scarface-ul lui Ludovic Orban.
Din punct de vedere politico-administrativ suntem unici în spațiul european. Am reușit să dezbatem PNRR înainte de a-l finaliza. Surse bine informate ne – au asigurat că ultimul punct se va pune înainte ca avionul să aterizeze la Bruxelles. Punct la ce planuri ne facem. Proiectele de implementare se fac după aprobare. Ce sens avea să se chinuie bieții funcționari cu studii de fezabilitate, analiză de cost, analize de impact în plină glaciațiune a salariilor?
Clujul lui Emil Boc va umple de invidie întreaga țară când se va afla că a reușit să atragă 10% din PNRR și  se va umple de ridicol când va realiza câteva stații de metrou în locul unei linii funcționale.
Autostrada 7 a fost inclusă în PNRR, a umflat mai multe piepturi pe scena politică de la București, doar că niciun segment finanțat nu taie munții. Ne bazăm pe secția de paranormali să le luăm fața europenilor cu o teleportare în masă. 
Avem autobuz pe hidrogen, dar vrem locomotivă ultrarapidă. Suntem gata sa o cumpărăm până la ultimul bănuț, chiar dacă nu ne mai rămân de service. Cu atât mai puțin de construit în parteneriat. 
Comisia Europeană ne așteaptă oricum. Și ne va zice da pentru că nu poate să ne spună nu. 
Se pregătește o moțiune de cenzură, dar AUR vede rost de alegeri anticipate și s-a înscris la cursuri de tango. Și cu Florin Cîțu și fără Florin Cîțu, suspansul e asigurat de Tarantino. Se joacă tare la București!

PS: Era musai să se înghețe pensiile! Pentru unii e important să nu crească. Pentru alții e important sa nu scadă. Prea v-ați luat-o în cap cu speciali ăștia!

Sursa: Realitatea Din PSD