Situația politică din România este atât de caraghioasă și nefirească încât teoriile conspiraționiste și scenariile se înmulțesc precum ciupercile după ploaie. Interesant este că sunt persoane care cred că… certificatul verde de vaccinare este gândit de premier ca un mod ingenios de a distrage atenția românilor de la scumpiri. După cum se vede, oamenii sunt năuciți de câte decizii trăsnite se iau în Palatul Victoria și încearcă fără succes să înțeleagă ce se întâmplă. 
Mai ales că și de la Palatul Cotroceni vin mesaje năucitoare. Mesajul transmis de președintele, Klaus Iohannis, tinerilor liberali a produs rumoare. Juniorii sunt îndemnați să promoveze dialogul politic, înțelegerea și toleranța. E vorba de pocăință, de regrete sau de un text prea formal scris de vreun consilier? E vorba de o eroare sau de o satiră fină? Un tur media confirmă multitudinea de ipoteze. 
Iar confuzia nu se oprește aici. Președintele a ieșit public și i-a îndemnat pe români să joace golf, spunându-le că nu este un sport scump, asa cum se zice. Unele site-uri de presă au calculat cât înseamnă adunate echipamentul, mașina, antrenorul și au ieșit aproape 8 salarii minime pe economie. Adică 11000 lei. Ceea ce nu este deloc puțin pentru 1 milion și jumătate de români care câștigă cel mai mic salariu în România.
Nu e deloc liniștitor. Viața noastră este ridicată în slăvi de autorități fără o bază reală și gândul te duce la bietul ginere scăpat de nuntași pe podea cu coloana fracturată.
Iar cum Dreapta face coadă la Curtea Constituțională să i se facă dreptate, de la o instituție pe care au criticat-o vehement în nenumărate ocazii, cu acuzații extreme, demolatoare, este culmea demagogiei și ipocriziei.
Așteptăm cu interes rata infectârilor în București în 25 septembrie și recomandările Comitetului pentru Situații de Urgență pentru Congresul PNL!

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentMarcel Ciolacu își tine promisiunile: natalitatea crește!
Articolul următorMiron Mitrea comentează gafa președintelui Iohannis despre golf: „Îl va costa mult mai mult decât alte gafe făcute”