Congresul PNL a trecut. Xman a câștigat funcția de presedinte.
Puterea fascinează. Toți liberalii s-au încolonat  în spatele campionului. De fapt, contra-candidatul nici nu avea vreun susținător. A fost doar regie pentru a asigura câștigătorului eroismul aferent unei cariere politice de succes.
Pentru cei de la USRPLUS deznodământul era previzibil. E bine să te ai bine cu șeful din tabăra cealaltă. PNL este cel mai mare partid din Coaliție și cine împarte, parte își face!N-a plecat USRPLUS când i-a fost dat afara în șuturile lui Florin Cîțu unul dintre lideri și pleacă acum?! 
PSD este un partid al manieraților  și fiecare dă un telefon de felicitare și spune, așa într-o doară, mai pe final, cam ce nevoi are și cum s-ar putea face util.
Doar sociologul Vasile Dâncu lucrează. Așteaptă cea mai tare alegorie care va lovi năprasnic Armata Dreptei. Până la urmă, politica e un joc fără final. Dacă pierzi acum câștigi data viitoare…Important este să ții aproape de cine face cărțile!

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentMarcel Ciolacu îl mustră public pe Vasile Dâncu
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL / Florin Cîțu, mut la atacul Ungariei. De ce a mers premierul în locul lui Klaus Iohannis la summitul din Ucraina