PSD a anunțat că 1,3 milioane de români plătiți cu salariul minim pe economie pierd o oră plătită de muncă în fiecare zi. „Prin OUG, PNL tocmai a făcut un frumos cadou marilor corporații pe spinarea salariaților cu cele mai mici venituri.”, susține Partidul Social Democrat.

Guvernul PNL taie prin ordonanță de urgență salariile românilor cu 12%, o recunosc importanți consultanți din economia privată! Asta înseamnă adoptarea modelului german de program flexibil, ce permite companiilor să reducă la jumătate norma de lucru a angajaților, primind o subvenție de la stat – notează PSD. Partidul mai demască și interesul ascuns al acestei schimbări: „Practic, Guvernul Orban operează o tăiere de salarii ascunsă sub masca unui ajutor dat marilor firme pentru a-și flexibiliza programul de lucru. Iată esența gândirii economice liberale: totul pentru bogați, pe banii săracilor!”

Ca o completare la această afirmație, Lia Olguța Vasilescu, fost ministru al Muncii în guvernul PSD a adus în prim plan întrebarea unui „haștagist”.
„Ieri, un haștagist imi reproșa că el lucrează pe salariul minim pe economie și mă întreba ce am făcut eu pentru el. În afară că am mărit salariul minim de la 1250 la 2080? Întrebarea e: ce face PNL pentru el? Răspunsul îl aveți mai jos. Îi taie 12 la suta din salariul mărit de PSD. Eu zic să îi tot votați, că îi meritați voi cei cărora vi se pare rău PSD-ul! Așteptăm să vină și USR la guvernare, care nu mai vrea impozitarea salariului minim. Să vă lase și fără pensie… (n.r. emoticon îmbrățișare)”, a scris Lia Olguța Vasilescu.

Articolul precedentDin culisele negocierilor la locale: USR și PNL, frați de dragul banului public
Articolul următorBiroul Permanent Național al PNL pune restricții pe campania electorală! Candidații nu mai au voie să adune oameni nici măcar în aer liber