Managerul unui hotel din Craiova, care coordonează activitatea de cazare şi de hranire a celor aflaţi în carantină, a răbufnit azi. 

“Vă bateti joc de eforturile noastre şi ale tuturor celor implicați! Să vă fie rușine! Pentru toate colegele mele care au plâns astăzi din cauza umilințelor voastre! Și pt alții ca ei!
Şi poftiți și alt unghi – mâncare de carantină, (nesatisfăcătoare) monitorizată zilnic la sânge”, scrie Laura Patru, directorul de marketing al Hotelului Bacolux din Craiova. Postează pe pagina ei de facebook şi meniul de azi. 

În replică, Lia Olguţa Vasilescu răspunde: “Tinerii frumoşi şi liberi” sunt învăţaţi doar să protesteze contra statului român la care nu plătesc taxe, dar de la care au pretenţii. Patronii şi angajaţii hotelurilor care îi găzduiesc sunt cu nervii întinţi la maximum. Înţeleg că sunt unii carantinaţi prin tot felul de spaţii nelocuite de ani de zile, dar când eşti cazat la hoteluri de 3 sau 4 stele ce nu e în regulă? De ce să jigneşti şi să scuipi personalul sau să distrugi camerele?”

După protestul din 10 august 2018, presa de propagandă a sistemului a prezentat diaspora drept factorul civilizator. 


Peste tot unde se află în carantină, conaţionalii noştri repatriaţi pe motive economice (acolo nu au contracte de muncă, mulţi dintre ei) fac scandal şi distrug. Celebrul caz de la Constanţa cu diasporeanul care spunea că suferă de alergii şi că nu poate mânca altceva decât somon a făcut înconjorul internetului.

Articolul precedentMilioane de măști și mii de tone de dezinfectant, aduse în țară de UNIFARM
Articolul următorPrimul ministru este așteptat în Parlament pentru colaborare