In ultimile zile asistam in cadrul coaliției de la guvernare la un război mai mult sau mai putin violent,axat pe ministrul sanatatii,Vlad Voiculescu.
AM ÎNCERCAT ȘI INCERC SA IDENTIFIC MIZA ACESTUI RĂZBOI,PLECÂND DE LA IPOTEZA CA”BUTURUGA MICA” ESTE USR IAR “CARUL MARE” ESTE PNL!
Avem la guvernare o coaliție PNL,USR și UDMR care nu doar ca nu confirma dar și atrage oprobiul public.
NU AM PRETENȚIA CA SUNT ANALIST POLITIC DAR VA PREZINT CÂTEVA SCENARII,CA TOT SE POARTA!
USR,constata ca participarea la guvernare,cu personajele propuse in guvern,nu seamana cu”socoteala de acasa”și le erodează imaginea,făcându-i responsabili pentru dezastrul din domenii majore.
ANALIZÂND,USR CONSTATA CA OPOZIȚIA A FOST BENEFICĂ ȘI POATE AR FI MAI BINE SA REVINĂ IN ACEASTA POSTURA!
Ca sa nu fie acuzat de electoratul propiu de lașitate,forțează ruperea coaliției prin demiterea lui Vlad Voiculescu,impertinentul de serviciu.
PNL,este conștient ca încasează și ca are”RESPONSABILITATEA GUVERNĂRII” cum bine a spus Ludovic Orbán dar care ca un adevărat om politic,a mai spus:”RĂSPUNDEREA POLITICA PRIVIND MINISTRUL SANATATII,APARȚINE USR!”
Aflat in dilema demiteri sau așteptări”demisiei de onoare” a lui V.Voiculescu,PNL ,așteaptă un semn de la prim prim ministrul de la Cotroceni,care face sau desface coaliții.
PSD,sondează terenul politic cu încă o moțiune simpla de cenzura împotriva lui V. Voiculescu,in vederea unei moțiuni de cenzura,precum o gospodina care încearcă coacerea placintei cu o scobitoare.
TOATE ACESTE TATONĂRI SE BAZEAZĂ PE CONVINGEREA POLITICIENILOR CA”MEMORIA COLECTIVĂ ESTE SCURTA”CHIAR DACĂ INCOMPETENTA UCIDE OAMENI!
SANATATE!

Articolul precedentCulisele statului paralel, MARȚI, ora 18.00: Comerțul României, pe mâna ofițerilor sub acoperire – I.C.E. „Dunărea”, fima Crescent și Dan Voiculescu
Articolul următorVlad Voiculescu, declarații după o zi de la tragedia de la Victor Babeș: „Echipamentele sunt la limită, dar asta nu justifică o tragedie”