Într-o atmosferă tensionată şi plină de aşteptări, Rareş Hopincă a fost declarat câştigătorul alegerilor pentru Primăria Sectorului 2. După finalizarea numărătorii voturilor, Hopincă a reuşit să îşi menţină un avans considerabil, depăşind contracandidaţii săi cu peste 300 de voturi. Victoria sa este privită ca un moment semnificativ pentru comunitatea locală, aducând speranţe pentru o administraţie eficientă şi transparentă.

”Tocmai s-a finalizat numărarea de către Biroul Electoral de Sector, s-a validat şi ultimul proces verbal care mai era de validat, s-a menţinut o diferenţă de peste 300 de voturi în favoarea mea, ceea ce arată că sunt câştigătorul alegerilor locale pentru Primăria Sectorului 2. 

S-a vorbit foarte mult în mass-media despre acea cerere de renumărare dar cererile nu au fost găsite la Biroul Electoral de sector sau la Biroul Electoral Municipal. Din punctul meu de vedere, toată această discuţie despre anumite nereguli este un pretext pentru a justifica faptul că s-au pierdut alegerile de către USR şi este în fapt un refuz de a cunoaşte această înfrângere. 

Din punctul meu de vedere este imperios necesar să lăsăm în urmă toată febra de campanie şi să începem colaborarea în beneficiul sectorului 2 şi a locuitorilor sectorului. Trebuie să existe o tranziţie de mandat cît mai constructivă, astfel încât sectorul 2 să treacă pe o direcţie a dezvoltării cât de repede posibil.” a spus Rareş Hopincă.

Articolul precedentCiolacu își CONDIȚIONEAZĂ candidatura la prezidențiale. Discuții aprinse în interiorul PSD: Uitați de candidat comun cu PNL pentru Cotroceni!
Articolul următorAEP: Procesul electoral este în etapa de definitivare a centralizării rezultatelor votării