Președintele Rusiei abordează noi strategii pentru a arăta Alianței NATO, din care face parte și România, că nu se teme de un conflict.

Luni, ministrul Apărării din Rusia, Serghei Șoigu, a declarat că armata condusă de el va desfăşura aproximativ 20 de noi formaţiuni şi unităţi militare în apropierea graniţelor sale occidentale până la sfârşitul acestui an, ca răspuns la acţiunile Alianţei Nord-Atlantice. 

Aceste mișcări de trupe și întăriri de forțe fac parte dintr-un masterplan al lui Vladimir Putin.

„Acţiunile colegilor noştri occidentali distrug sistemul de securitate mondial şi ne obligă la contramăsuri adecvate”, a declarat Şoigu, citat de Interfax, în cadrul unei reuniuni a Colegiului ministerului pe care îl conduce.

„Îmbunătăţim în mod constant componenţa de luptă a forţelor noastre armate. Aproximativ 20 de noi formaţiuni şi unităţi militare vor fi formate în Districtul militar Vest până la sfârşitul anului”, a reiterat el, adăugând că ameninţarea militară continuă să crească în direcţia strategică occidentală.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentDEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE! Românii, urmăriți prin cardul de sănătate. Fostul director CNAS distruge SRI
Articolul următorCampania lui Cîțu pentru șefia PNL, demo pentru prezidențiale. Îl apostrofează pe Orban