Sper sa nu para o INTREBARE tâmpită.
DA,O PUTEM PUNE INVERS,NISIPUL NU CURGE ȘI PUTEM AVEA SENZAȚIA CA TIMPUL STA IN LOC,EL TOTUȘI TRECE DOAR CA NU ÎL MĂSURAM!
In ultimii 32 de ani au fost destui care au pus clepsidra invers încercând sa ne convingă ca România a stat pe loc.
CU TOATE ACESTEA,ROMÂNIA A EVOLUAT,CU SINCOPE,NU AȘA CUM NE-AM FI DORIT NOI DAR A EVOLUAT!
Avem multe de reproșat,mai ales clasei politice și cu riscul sa fiu blamat nu pot sa nu-mi amintesc vorbele lui JFK asasinat la Dallas:”NU ÎNTREBA CE A FĂCUT ȚARA PENTRU TINE,ÎNTREABA-TE CE AI FĂCUT TU PENTRU ȚARA!”
Poate atunci când facem pauza in egoismul nostru,in dorința de a găsi vinovați pe oricine doar pe noi nu,oprim timpul și facem fiecare o analiza,de la gândurile,acțiunile zilnice,la implicarea politica cu ura,pasiune și mai ales vot.
ASTĂZI,NIMIC DESPRE RĂZBOIUL PE CARE MA FERESC SA-L CATALOGHEZ,SUNTEM IN SĂRBĂTORILE PASCALE,UN PRILEJ DE ARMISTIȚIU DACĂ CEI CARE L-AU GENERAT NU AR FI SCELERATI,BUFONI SAU SENILI!
Se presupune,repet,se presupune ca in aceasta perioada suntem mai buni,mai aplecați spre necazurile altora,dispuși sa ne facem sumar o analiza a faptelor noastre.
SUNTEM IN ACEEA PERIOADA CÂND ÎMI DORESC SA ÎNTORC INVERS CLEPSIDRA ȘI CHIAR SA OPRESC TIMPUL!
SARBATORI FERICITE!
SANATATE!

Articolul precedentMarius Budăi îi liniștește pe români: “Avem bani pentru pachetul de ajutor social”. Ce spune despre MAJORAREA pensiilor și “sperietoarea” concedierilor în masă
Articolul următorMitrea explică strategia social liberală care trimite AUR și USR “după țigări”