Nu-mi doresc sa fie o INTREBARE deplasata mai ales de Crăciun.

        DOMNULE PREȘEDINTE IOHANNIS,NU SUNTEM DEPRESIVI CA NU AM INTRAT IN SCHENGEN ȘI NU AM UITAT SA NE BUCURĂM,DACII SE BUCURAU ȘI IN MOARTE!

      DOAMNA PREȘEDINTE AL SENATULUI,ALINA GORGHIU,NU PUTEM UITA TRAUMELE DIN 1989 AȘA CUM PROPUNEȚI,AȘA CUM IN ACESTE ZILE NU UITAM SA NE BUCURĂM!

        Sigur avem suficiente motive sa fim depresivi,sa simțim zilnic traume dar voi,voi,care credeți ca ne conduce-ți sunteți vinovați.

          CINEVA SPUNEA CA FERICIREA DEPINDE DE AȘTEPTĂRILE NOASTRE DE LA VIATA,SPERANȚE ȘI DORINTE MAI MULT SAU MAI PUTIN EXAGERATE!

       Putem sa prelungim CRĂCIUNUL ca sa fim mai mult timp mai buni,mai fericiti?

         ATUNCI CÂND AVEM UN ACOPERIȘ DEASUPRA CAPULUI,CÂND SUNTEM SĂNĂTOȘI,COPIII LA FEL,STAU CU NOI LA MASA,MAI MULT SAU MAI PUTIN INDESTULATA,ATUNCI CÂND VEDEM SEMENI DE-AI NOȘTRI CARE NU AU TOATE ACESTEA,PUTEM AFIRMA,SUNTEM FERICIȚI!

        Am atât de multe sa spun despre viata pe care o ducem,despre vinovații de serviciu dar nu vreau sa ma contrazic,măcar in aceste zile sa fim fericiti.

        SUNTEM FERICIȚI CA NU AM UITAT DE UNDE AM PLECAT,DATINI,COLINDE,SUNTEM FERICIȚI CA AVEM LÂNGĂ NOI OAMENI DRAGI,SUNTEM FERICIȚI CA AVEM PUTEREA SA SPERAM!

                       CRĂCIUN FERICIT!

                   SANATATE!

       

Articolul precedentMarcel Ciolacu, către Roberta Metsola: Cred că înţelegeţi foarte bine lupta poporului român pentru dreptate. Iar astăzi dreptatea pentru noi înseamnă aderarea la spaţiul Schengen
Articolul următorAlexandra Păcuraru: „Vom intra în Schengen, dar cu fruntea sus! Uniți, vom impune forță și nu vom mai ingenunchea niciodată!”