PSD este gata sa se judece cu Uniunea Europeană pentru susținerea produselor românești. Într un interviu acordat DCNews, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat ca se lucrează la o inițiativa legislativa care sa oblige autoritățile publice sa achiziționeze autoturisme numai din productia interna. “Ne judecam cu UE timp de doi ani și dacă UE câștiga schimbam regula”, a replicat liderul social democrat la observatia ca astfel de inițiative ar putea întra în conflict cu regulile europene.

Marcel Ciolacu spune ca trebuie neapărat făcut ceva pentru ca situația economica este din ce în ce mai proasta. Investițiile străine din acest an sunt în jur de 500 de milioane de euro, cel mai scăzut nivel din ultimii 20 de ani, șomajul creste, consumul scade, iar producție nu exista. “Suntem singura tata din UE, unde Guvernul nu a venit cu un plan de redresare economica în fața Parlamentului, a precizat presedintele PSD și a dat asigurări ca, pe perioada verii, Parlamentul va lucra în sesiune extraordinara pentru ca cele 28 de propuneri economice ale PSD sa fie adoptate sub forma unor propuneri legislative.

Articolul precedentPlanul primarului Daniel Băluță pentru următorul mandat: Sectorul 4 se va mări cu trei comune!
Articolul următor100% TU DECIZI! Alexandru Oprea, baronul acoperiților din Dâmbovița. Pensie de ofițer în rezervă și salariu baban la CJ