Marcel Ciolacu își va pune ordine în partid înainte de a pleca la Palatul Victoria sa conducă Guvernul în locul lui Nicolae Ciucă. Invitat în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu, președintele PSD a  reconfirmat decizia de modificare a statutului prin care candidatul la prezidențiale să fie desemnat în urma unor alegeri interne și să nu mai fie, în mod automat, șeful PSD.
Sunt alegeri de la bază către vârf. Fiecare primar, fiecare consilier județean, fiecare consilier local, președinții de consilii județene, președinții de organizații, tot activul de partid va vota candidatul PSD la prezidențiale, după ce fiecare aspirant își va face campanie în fiecare organizație. Se va face campanie de către fiecare în fiecare organizație. “Este evident că ceva trebuie schimbat după ce ai pierdut de patru ori la rând”, a arătat Marcel Ciolacu și a confirmat ca lista este deschis și pentru personalități din afara partidului, dar care are un profil de stânga. “Am gândit împreună cu colegii la un set de principii, nu la persoane”, a arătat președintele PSD arătând că obiectivul său este de a crea cadrul cel mai potrivit pentru a merge în alegeri cu cel mai bun candidat.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentPaul Stănescu: Reglementarea pieței energiei – o decizie corectă în interesul românilor
Articolul următorMiron Mitrea, despre scandalul din Coaliție: Ce vedem aici înseamnă pregătirea unor șahiști de o calitate foarte bună, care pregătesc alegerile pentru 2024