În conferința de presă susținută luni la sediul PSD, purtătorul de cuvant al PSD Radu Oprea a anunțat că partidul va face o propunere  privind pensiile speciale. 

Social-democrații vor solicita marți, în cadrul ședinței Birourilor permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului, introducerea pe ordinea de zi a proiectului care elimină pensiile speciale ale parlamentarilor.

„Despre pensiile speciale ale parlamentarilor, știți că PSD a depus proiectul de lege în Parlament. Am constatat ipocrizia celor din guvernarea de dreapta atunci când ne-am uitat cu atenție în buget. Dacă și dumneavoastră veți face același efort, veți vedea că în bugetul Camerei Deputaților și al Senatului sunt prinși banii pentru pensiile speciale ale parlamentarilor.

Păi atunci să se hotărască. Când vorbesc serios despre acest subiect și când nu? Noi solicitam, pentru ca mâine dimineață (marți dimineață – n.red.) este ședință de Birouri permanente reunite, să introducă pe ordinea de zi propunerea PSD pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor”, a spus Oprea.

Îi taxează pe liberali

“Dacă tot vorbesc despre pensiile speciale, ar trebui să ia documentele, inițiativa legislativă pe care au avut-o, să o transforme în ordonanță de urgență și în prima ședința de Guvern să procedeze la eliminarea pensiilor speciale. Dacă nu fac acest lucru, este demagogie și atunci nu mai au voie să vorbească despre acest subiect”, a afirmat Oprea.

Sursa: Realitatea Din PSD

Articolul precedentRadu Oprea (PSD): Când era în ONG, Voiculescu era virulent. Astăzi, ca ministru, nu a făcut nimic 
Articolul următorPortret. Cine este magistratul Ion Popa și cum a funcționat justiția paralelă în anii 2005-2020