PSD s-a supărat pe președintele Klaus Iohannis din cauza discursului ținut de acesta miercuri după-amiază. Acuzațiile de corupție și lauda că guvernanții au ajutat populația din zonele inundate i-au enervat cel mai tare pe social-democrați.
Pe pagina de Facebook a PSD a fostr transmisă replica partidului condus de Marian Ciolacu.
Partidul Social Democrat spune că sub ochii președintelui Klaus Iohannis, „a crescut o adevărată caracatiță care a sifonat sute de milioane din bani publici.” De asemenea, punctează: „Nicio mască de la Guvern nu a ajuns la oameni. La fel și acum, niciun sprijin concret pentru cei sinistrați. Pentru ei nu mai sunt bani! Doar vorbe și povețe motivaționale despre cum pot schimba lumea”.
Replica pentru președinte referitore la corupție este dură, Iohannis fiind acuzat că sub ochii lui a crescut caracatița care a sifonat bani publici.
”Sub ochii săi îngăduitori, a crescut o adevărată caracatiță care a sifonat sute de milioane din bani publici. Nicio mască de la Guvern nu a ajuns la oameni. La fel și acum, niciun sprijin concret pentru cei sinistrați. Pentru ei nu mai sunt bani! Doar vorbe și povețe motivaționale despre cum pot schimba lumea.”, au mai susținut membrii PSD.
Afacerea Unifarm este și ea tranșată, fiindcă PSD e de părere că, dacă directorul numit în timpul guvernării PSD nu era bun, liberalii aveau destul timp să-l schimbe din funcție.
”Iohannis le transmite oamenilor care sunt cu apa până la gât să fie vigilenți și precauți. Să-și ia umbrelele și să se alăture luptei împotriva schimbărilor climatice. Eventual să se spele și pe mâini. Așa cum președintele s-a spălat pe mâini în cazul tunurilor uriașe de la UNIFARM date de ”Guvernul Său””, a scris PSD pe Facebook.

Articolul precedentDeputatul PSD Lucian Șova, despre majorarea pensiilor: ,,Legea trebuie adaptată situației”
Articolul următorCe ascunde sub preș Victor Ponta când cere majorarea pensiilor cu 40%